Alu patah lesung hilang

Alu patah lesung hilang: Saanggeus masalah réngsé, datang deui masalah anyar.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z