Angan lalu paham tertumbuk

Angan lalu paham tertumbuk: Hiji kaayaan loba hahalangna nu kudu disanghareupan, kusabab loba kahayang tapi teu walakaya pikeun marenganana.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z