Béda révisi "Kategori:Utami"

Taya parobahan ukuran ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{info |warna=blue |pesan=Kategori ieu nyaéta katégori topik-topik anu kawengku dina '''Wiki Cutatan Sunda'''. |textalign=left |width=100% }} Katego...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
 
{{info
|warna=blue
|pesan=Kategori ieu nyaéta katégori topik-topik anu kawengku dina '''[[WikiqouteWikiquote:Ngeunaan|Wiki Cutatan]] Sunda'''.
|textalign=left
|width=100%
3.088

éditan