Wikiquote:Wilujeng sumping: Béda antarrépisi

5.315 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Wikiquote atawa Wikicutatan téh nyaéta kumpulan cutatan anu ditulis ku sakumna pamaké siga Anjeun, ari anu ngayakeunana téh...
(Nyieun kaca anyar Wikiquote atawa Wikicutatan téh nyaéta kumpulan cutatan anu ditulis ku sakumna pamaké siga Anjeun, ari anu ngayakeunana téh...)
(taya bédana)
3.088

éditan