Béda révisi "Wikiquote:Keur lumangsung"

1.055 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Ngosongkeun eusi kaca)
Tidak ada ringkasan suntingan
<noinclude><div id="{{{Judulluhur}}}"></div>
{| style="margin:5px 0px; padding:2px; background-color:white; border:2px #fc0 solid;"
|-
|
{|cellspacing=0 width=100% style="background-color:#fc0"
| align="center" style="font-size:11pt; font-weight:bold; padding:5px; margin-left:0px; width:100%"|[[Image:wikiquote-logo.svg|35px]] <big>'''<u>Wilujeng Sumping di kaca Keur Lumangsung Wikicutatan</u>'''</big>
|}
|-
|
Dina kaca Keur Lumangsung ieu dijéntrékeun sakabé kajadian ngeunaan Wikicutatan, utamana mah nya parobahan-parohan panganyarna ngeunaan wikicutatan tur ronjatan artikel atawa éntri Wikicutatan basa Sunda téa diantara wikicutatan basa lianna nu aya di sabudeureun dunya. Mugia ku ayana portal keur lumangsung ieu téh bisa jadi motivasi pikeun ngaronjatkeun Wikicutatan basa Sunda sangkan jadi pangnyongcolangna diantara basa séjénna. Wilujeng jabung di Wikicutatan!
|}</noinclude>
 
* 23 Pébruari 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 500 artikel dina réngking ka-42
 
<noinclude>[[Kategori:Wikiquote|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
3.088

éditan