Béda révisi "Wikiquote:Keur lumangsung"

24 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
* 23 Pébruari 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 500 artikel dina réngking ka-42
* 25 Pébruari 2015 : Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi sysop[[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] pikeun saheulanan
<noinclude>[[Kategori:Wikiquote|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
3.088

éditan