Paribasa Sunda É: Béda antarrépisi

493 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar == É == *“Éléh déét.” Ngelehan maneh. *“Élmu ajug.” pinter ari mapatahan batur mah, tapi prak ku sorangan henteu. *“Élmu angklung.” Jolédar ataw...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
== É ==
*“[[Éléh déét]].” Ngelehan maneh.
*“[[Élmu ajug]].” pinter ari mapatahan batur mah, tapi prak ku sorangan henteu.
*“[[Élmu angklung]].” Jolédar atawa patukang tonggong jeung kolot.
*“[[Élmu kepek]].” Pituduh tina buku atawa kitab anu acan diprakkeun ku sorangan.
*“[[Élmu sapi]].” Samiuk kana kagoréngan, guyub dina hal nu kurang hadé.
*“[[Élmu tumbila]].” Pribumi ngarugikeun semah.
*“[[Élmu tungtut dunya siar, sukan-sukan sakadarna]].” Hirup kudu nungtut nyiar elmu pikeun kasalametan dunya aherat sarta kudu siger tengah.
*“[[Éra parada]].” Era ku lampah atawa omongan batur, nu matak aeb.
 
[[Kategori:Paribasa Sunda|E]]
3.088

éditan