Paribasa Sunda É: Béda antarrépisi

87 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== É ==
*“[[Élmu tungtut dunya siar, sukan-sukan sakadarna]].” Hirup kudu nungtut nyiar elmu pikeun kasalametan dunya aherat sarta kudu siger tengah.
 
[[Kategori:Paribasa Sunda|E]]
3.088

éditan