Béda révisi "Wikiquote:Keur lumangsung"

Taya parobahan ukuran ,  7 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
|}</noinclude>
 
* 0809 April 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 600 éntri dina réngking ka-31
* 25 Pébruari 2015 : Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] pikeun saheulanan
* 23 Pébruari 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 500 éntri dina réngking ka-42
3.088

éditan