Wikiquote:Kuncén/Pamundut jadi kuncén: Béda antarrépisi

Nyieun kaca anyar Kabeh pamaké aktif Wikicutatan nu nyaho kawijakan jeung aturan nu aya di Wiktionary, sarta dipercaya ku komunitas bisa mundut jadi kuncén. ==Sarat== S...
(Nyieun kaca anyar Kabeh pamaké aktif Wikicutatan nu nyaho kawijakan jeung aturan nu aya di Wiktionary, sarta dipercaya ku komunitas bisa mundut jadi kuncén. ==Sarat== S...)
(taya bédana)
3.088

éditan