Paribasa Sunda O: Béda antarrépisi

155 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
(Nyieun kaca anyar ==O== *"Omong harus batan goong." Béja the gancang naker nerekabna, malah sasarina mah béja anu nerekab téh leuwih hébat batan aslina. *"Owah gingsir." Hanteu tetep...)
 
==O==
*"[[Omong harus batan goong]]." Béja the gancang naker nerekabna, malah sasarina mah béja anu nerekab téh leuwih hébat batan aslina.
*"[[Owah gingsir]]." Hanteu tetep, henteu ajeg, gunta ganti pamadegan.
[[Kategori:Paribasa Sunda|O]]
3.088

éditan