Béda révisi "Kategori:Paribasa"

1 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
{{info
|warna=blue
|pesan=Kategori ieu ngeunaan mangrupa-rupa [[:Kategori:Paribasa|paribasa]] nu aya di '''[[Wikiquote:Ngeunaan|Wiki Cutatan]] Sunda'''.
|textalign=left
|width=100%
3.088

éditan