Béda révisi "Wikiquote:Wilujeng sumping"

m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
 
[[Wikiquote:Ngeunaan|Wikiquote]] atawa [[Wikiquote:Ngeunaan|Wikicutatan]] téh nyaéta kumpulan cutatan anu ditulis ku sakumna pamaké siga Anjeun, ari anu ngayakeunana téh nyaéta Yayasan tanpabati tur nembrak Wikimédia Foundation. Pikeun nyieun akun mangga buka [[Wikiquote:Kauntungan boga akun|Kauntungan boga akun]].
 
UmumnUmumna mah aya 3 hal anu bisa Anjeun lakukeun di Wikiquote téh. Anjeun bisa maca, Anjeun ogé bisa ngédit tur Anjeun ogé bisa nulis di Wikiquote.
 
<!--Ogé aya sawatara hal anu pantrang dipigawé di [[Wikiquote:Apa Wikiquote tidak | tidak termasuk]] di Wikiquote, tapi selain itu, semua kontribusi lain dipersilahkan.-->
 
== Maca ==
3.088

éditan