Béda révisi "Wikiquote:Keur lumangsung"

118 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
* 25 Pébruari 2015 : Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] pikeun saheulanan
* 23 Pébruari 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 500 éntri dina réngking ka-42
* 07 Juli 2015 : Wikicutatan basa Sunda nepi kana 1.000 éntri dina cutatan [[Ulah tiis-tiis jahé]] réngking ka-29
<noinclude>[[Kategori:Wikiquote|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
3.088

éditan