Béda révisi "Wikiquote:Keur lumangsung"

363 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
Dina kaca Keur Lumangsung ieu dijéntrékeun sakabé kajadian ngeunaan Wikicutatan, utamana mah nya parobahan-parohan panganyarna ngeunaan wikicutatan tur ronjatan artikel atawa éntri Wikicutatan basa Sunda téa diantara wikicutatan basa lianna nu aya di sabudeureun dunya. Mugia ku ayana portal keur lumangsung ieu téh bisa jadi motivasi pikeun ngaronjatkeun Wikicutatan basa Sunda sangkan jadi pangnyongcolangna diantara basa séjénna. Wilujeng jabung di Wikicutatan!
|}</noinclude>
* 04 Méi 2019 : Pikeun kalima kalina Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] saheulanan, pikeun 1 taun kahareup, kadaluwarsa tanggal 4 Méi 2020
* 05 Maret 2018 : Pikeun kaopat kalina Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] saheulanan, pikeun 6 bulan kahareup, kadaluwarsa tanggal 5 Séptémber 2018
* 06 Mei 2016 : Pikeun katilu kalina Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] saheulanan, pikeun 6 bulan kahareup, kadaluwarsa tanggal 6 Januari 2017
* 07 Juli 2015 : Wikicutatan basa Sunda nepi kana 1.000 éntri dina cutatan [[Ulah tiis-tiis jahé]] réngking ka-29
3.088

éditan