Béda révisi "Wikiquote:Keur lumangsung"

98 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Dina kaca Keur Lumangsung ieu dijéntrékeun sakabé kajadian ngeunaan Wikicutatan, utamana mah nya parobahan-parohan panganyarna ngeunaan wikicutatan tur ronjatan artikel atawa éntri Wikicutatan basa Sunda téa diantara wikicutatan basa lianna nu aya di sabudeureun dunya. Mugia ku ayana portal keur lumangsung ieu téh bisa jadi motivasi pikeun ngaronjatkeun Wikicutatan basa Sunda sangkan jadi pangnyongcolangna diantara basa séjénna. Wilujeng jabung di Wikicutatan!
|}</noinclude>
* 24 Méi 2019 : Wikicutatan basa Sunda naék réngking jadi ka-28 kalawan jumlah artikel 1.790.
* 04 Méi 2019 : Pikeun kalima kalina Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] saheulanan, pikeun 1 taun kahareup, kadaluwarsa tanggal 4 Méi 2020
* 05 Maret 2018 : Pikeun kaopat kalina Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] saheulanan, pikeun 6 bulan kahareup, kadaluwarsa tanggal 5 Séptémber 2018
3.088

éditan