Béda révisi "Wikiquote:Kawijakan jeung palanggeran"

m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{Daptar Kawijakan}} Wikicutatan nyaéta proyék kolaboratif sangkan pangadeg tur miboga tujuan nu sarua: :''Tujuan kami jeung Wikiquote:Ngeunaan|Wik...)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
 
[[Wikiquote:Ngeunaan|Wikicutatan]] mibanda sawatara '''kawijakan jeung palanggeran''' anu larapan umum tur dianggap penting, malahan mah penting, ku pangadeg jeung anggahota proyék. Ieu téh nulungan urang pikeun digawé nojo kana tujuan urang téa. Penting pikeun dicatet yén sahenteuna kawijakan ieu masih dikembangkeun, sakumaha [[Wikiquote:Ngeunaan|Wikicutatan]] anu tumuwuh tur ngembang.
<!--
 
== Kawijakan larapan umum ==
 
* [[W: Wikipedia: Gunakan garis istirahat | Line break]]
* [[W: Wikipedia: Jangan gunakan subpages | Jangan gunakan subpages]]
-->
 
== Tempo ogé ==
* [[:Kategori:Kawijakan jeun palanggeran| Semua kebijakanKebijakan dan pedoman Wikiquote]]
3.088

éditan