Téhnologi: Béda antarrépisi

1.043 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''{{W|Téhnologi}}''' nyaéta gabungan tina téhnik, kaahlian, métodeu, jeung prosés nu dipaké dina produksi barang jeung jasa. == Kutipan == * Téhnologi anu maju geus ng...
(Nyieun kaca anyar '''{{W|Téhnologi}}''' nyaéta gabungan tina téhnik, kaahlian, métodeu, jeung prosés nu dipaké dina produksi barang jeung jasa. == Kutipan == * Téhnologi anu maju geus ng...)
(taya bédana)
168

éditan