Béda révisi "Téhnologi"

3 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''{{W|Téhnologi}}''' nyaéta gabungan tina téhnik, kaahlian, métodeu, jeung prosés nu dipaké dina produksi barang jeung jasa. == Kutipan == * Téhnologi anu maju geus ng...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''{{[[W|:su:Téhnologi}}]]''' nyaéta gabungan tina téhnik, kaahlian, métodeu, jeung prosés nu dipaké dina produksi barang jeung jasa.
 
== Kutipan ==
168

éditan