Béda révisi "Téhnologi"

19 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
:* [[q:Dorothy Alexander|Dorothy Alexander]], Hering, Doris (March 1987). "Obituaries: Dorothy Alexander, 1904-1986". Dance Magazine: 98-100.
* Sains jeung téhnologi mekar di sakuriling urang. Nepi ka hiji wates, maranéhannana ngadiktékeun basa nu ku urang dipaké pikeun nyarita jeung mikir. Teuing aruang maké basa éta, atawa arurang angger cicing.
:* [[q:J.G. Ballard|J.G. Ballard]], PengantarPanganteur ''Crash'' edisiédisi [[W:su:Prancis|Prancis]] (1984) (1974),
 
[[Kategori:Téhnologi]]
168

éditan