Béda révisi "Téhnologi"

1 bita dipupus ,  9 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Édit visual Éditan sélular Éditan wéb HP
 
== Kutipan ==
* Téhnologi anu maju geus ngalayanan urang saréréa: Téhnologi geus ngabangkitkeun deui kagumiraan urang saréréa dina ngajalankeun pancén-pancén anu basajan jeung primordial — ngala awi, nyieun hawu, nyokotnimba cai tina sumur.
:* [[q:Edward Abbey|Edward Abbey]], ''Science and Technology, A Voice Crying in the Wilderness'' (Vox Clamantis in Deserto) (1989), 91.
* Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké téhnik éta ngarana ngahina.
168

éditan