Béda révisi "Wikiquote:Cara ngédit kaca"

taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
''Ieu kaca téh ditiron tina [[w:Wikipedia:Cara ngédit eusi kaca|Wikipédia]], jeung perlu dimekarkeun deyideui, Pék paké ieu kaca pikeun mantuan ngaropéa.''
__NOTOC__
==Pangawanohan==
168

éditan