Béda révisi "Wikiquote:Cara ngédit kaca"

taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
__NOTOC__
==Pangawanohan==
[[Wikicutatan]] téh mangrupa [[Wiki|WikiWiki]], nu hartina sing saha waé bisa kalawan gampang ngédit artikel mana waé nu '''teu dijaga''' sarta sacepetna ngamuat parobahanana.
 
Ngédit kaca Wiki mah gampang pisan, cukup ku ngaklik tab "'''Édit kaca ieu'''" di luhureun (atawa tumbu '''édit''' di katuhueun atawa handapeun) kaca Wiki, sahingga anjeun asup ka kaca kotak téks nu bisa dirobah. '''''Mun anjeun rék ukur nyobaan, mangga jieun dina kaca [[Wikiquote:Kotrétan|kotrétan]], ulah di dieu.'''''
168

éditan