Dorothy Alexander: Béda antarrépisi

1.004 bita ditambahkeun ,  10 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Dorothy Alexander''' (1904-04-22 - 1986-11-17) nyaéta saurang pangigel balét Amérika, koréografer, guru, jeung diréktur pausahaan. Anjeunna ngadegkeun hiji panglawungan anu ayeuna dipikawanoh minangka Atlanta Ballet dina taun 1929. == Kutipan == <!-- Kabéh kutipan dina bagéan ieu kudu disortir sacara kronologis. --> * Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké...
(Nyieun kaca anyar '''Dorothy Alexander''' (1904-04-22 - 1986-11-17) nyaéta saurang pangigel balét Amérika, koréografer, guru, jeung diréktur pausahaan. Anjeunna ngadegkeun hiji panglawungan anu ayeuna dipikawanoh minangka Atlanta Ballet dina taun 1929. == Kutipan == <!-- Kabéh kutipan dina bagéan ieu kudu disortir sacara kronologis. --> * Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké...)
(taya bédana)
168

éditan