Béda révisi "Téhnologi"

20 bita dipupus ,  8 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Édit visual Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
 
:* [[q:Edward Abbey|Edward Abbey]], ''Science and Technology, A Voice Crying in the Wilderness'' (Vox Clamantis in Deserto) (1989), 91.
* Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké téhnik éta ngarana ngahina.
:* [[q:Dorothy Alexander|Dorothy Alexander]], Hering, Doris (March 1987). "Obituaries: Dorothy Alexander, 1904-1986". Dance Magazine: 98-100.
* Sains jeung téhnologi mekar di sakuriling urang. Nepi ka hiji wates, maranéhannana ngadiktékeun basa nu ku urang dipaké pikeun nyarita jeung mikir. Teuing arurang maké basa éta, atawa arurang angger cicing.
:* [[q:J.G. Ballard|J.G. Ballard]], Panganteur ''Crash'' édisi [[W:su:Prancis|Prancis]] (1984) (1974),
168

éditan