Béda révisi "Paribasa Sunda EU"

20 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar Hade gogog ade tagog
(Nyieun kaca anyar Hade gogog ade tagog)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
(taya bédana)
Pamaké anonim