Citakan:Pondok: Béda antarrépisi

8 bita dipupus ,  4 bulan yang lalu
Replacing Eucalyp-Deus_Writing.png with File:Deus_writing.png (by CommonsDelinker because: File renamed: Criterion 1 (original uploader’s request)).
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(Replacing Eucalyp-Deus_Writing.png with File:Deus_writing.png (by CommonsDelinker because: File renamed: Criterion 1 (original uploader’s request)).)
 
 
----
[[File:Eucalyp-Deus Writingwriting.png|70px|left]] ''Artikel ieu mangrupa [[taratas]], perlu disampurnakeun. Upami sadérék uninga langkung paos perkawis ieu, dihaturan kanggo [[ngalengkepan]].''
----