Gusti Allah ora saré

Gusti Allah ora saré: Ulah amon, da gusti Allah téh merhatikeun kana sagala hal anu dipilampah.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z