Omong Inohong

Entrapment logo.png
Entrapment (1999)
Film d'azione statunitense.
  • Se vuoi dimenticare il passato, guarda in avanti. (Hector)
  • Regola numero uno: mai portare con sé un'arma, prima o poi si è tentati di usarla. (Mac)
  • Regola numero due: mai fidarsi di una donna nuda. (Mac)
  • Avevo una ragazza che diceva sempre che il vestito fa la donna e io le rispondevo: «No, Baby. È la donna che fa il vestito». (Thibadeaux)
  • Lo sai cosa dicono della paura? Se ti fai tagliare la testa, ti passa. (Mac)
  • Che cosa puoi fare con 7 miliardi che non puoi fare anche con 4? (Mac)
  • Sono sempre puntuale, se ritardo è perché sono morto. (Mac)
  • Credimi, ero preparato a tutto, ma non a te. (Mac)

Citazioni sul film

  • Ciò che affascina in "Entrapment" è la delicatezza con cui si descrive la senilità di un eroe, capace di accettare con la femmina un continuo scambio di ruoli restando fedele ai propri codici di comportamento: "L'esperienza prima della confidenza". (Tullio Kezich)
  • "Entrapment" è stupido, malcongegnato, divertente: e resta incantevole il personaggio che Sean Connery s'è inventato per la vecchiaia, calmo e onnisciente, protettivo e provvido, seducente e capace di tutto. (Lietta Tornabuoni)

Daptar Kategori

anyarkeun

Inohong

Abdurrahman Wahid  · Baharuddin Jusuf Habibie  · Carl Sagan‎  · John F. Kennedy  · Mahmoud Ahmadinejad  · Martin Luther King, Jr.  · Napoleon Bonaparte  · Steve Jobs  · Thomas Alva Edison  · William Shakespeare‎  · Winston Churchill‎  · Ibnu Sina

Pakasaban

Arsiték  · Artis  · Ékonom  · Filsuf  · Guru jeung Sokoguru  · Élmuwan  · Jurnalis  · Pabisnis  · Pamingpin nagara  · Pulitisi  · Sastrawan

Téma

Agama  · Barat  · Tresna asih  · Film  · Filsafat  · Filsafat Indonésia  · Kawanén  · Komputer  · Kokolot  · Atikan  · Perang  · Sosobatan  · Pulitik  · Seni  · Tarian

Paribasa

Acéh  · Afganistan  · Afrika  · Bali  · Banjar  · Batak  · Bolaang Mangondouw  · Bugis  · Dayak  · Florés  · Indonésia  · Inggris  · Jambi  · Jawa  · Jepang  · Jérman  · Kaili  · Kaur  · Kéi  · Kerinci  · Lampung  · Latin  · Madura  · Makassar  · Mandar  · Mbojo  · Melayu  · Mesir  · Minahasa  · Minangkabau  · Muara Enim  · Musi Banyuasin  · Nias  · Ogan Koméring Ilir  · Palémbang  · Papua  · Perancis  · Riau  · Rumania  · Samawa  · Sanana  · Sasak  · Seram Kulon  · Serawai  · Sikka  · Sunda  · Talaud  · Ternaté  · Tiongkok  · Toraja  · Walanda

Nu séjén

Pilem deungeun : Sherlock Holmes  · Acara tipi : Ini Talk Show  · Kajadian : Pilpres 2015


Éntri Anyar +/−


Wilujeng Sumping di Wikiquote!

Wilujeng sumping di Wikiquote basa Sunda, rohangan bébas pikeun midangkeun babasan, paribasa, kekecapan mutiara jeung cutatan anu kakoncara, tur bisa ditembong sarta dioméan ku saha baé. Ti mimiti diadegkeunna taun 2004, nika danget ieu Wikiqoute basa Sunda kakara ngawadahan 1.045 kaca cutatan (boh tina basa Sunda boh tina basa lian anu ditarjamahkeun). Anu dipidangkeunna nyaéta kekecapan mutiara, karya sastra, babasan, paribasa jeung réa deui, kaasup ogé sumber-sumber anu dipikawanoh ku sakumna jalma. Leuwih lengkepna mah mangga sorang Wikipédia anu medarkeun informasi leuwih jero, ogé Wikikamus pikeun maluruh kekecapan anu ahéng.

Cutatan poé ieu

Aya ogé kaca pinilih per bulan anu saméméhna jadi "Cutatan Poé Ieu" dina jéjéran daptarna, tur pamaké anu kadaptar mah bisa méré pangdeudeul atawa ajuan réngking pikeun poé kahareupna. Ari dina kaca Cutatan taun ieu jeung arsip mah tas nyampak daptar cutatan jang pidangkeuneun..

Baca dina séjén basa