Béda révisi "Wikiquote:Wilujeng sumping"

(Nyieun kaca anyar Wikiquote atawa Wikicutatan téh nyaéta kumpulan cutatan anu ditulis ku sakumna pamaké siga Anjeun, ari anu ngayakeunana téh...)
 
== Ngédit ==
 
SiapapunSaha dapatbaé mengeditogé halamanbisa ngédit kaca di Wikiquote, termasukkawengku yangogé satukaca iniieu, -tinggal cukupklik pilih '' 'Ubah Halaman iniÉdit' '' linkanu aya di bagian atasluhur ataukaca bawahieu halamanmun ininurutkeun jikapamikiran AndaAnjeun pikir itutéh perlu perbaikandiéécés. AndaAnjeun tidakteu perlukudu mandatwidi khusushusus, AndaAnjeun bahkan tidaksabenerna perlumah teu kudu [[Special: Userlogin|asup log]], tapi supaya leuwih merenah baca [[Wikiquote:Kauntungan boga akun|Kauntungan masukboga logakun]]. Anda dapat mencoba tangan Anda di editing di kami [[wikipedia: Sandbox | sandbox]]: [http://en.wikiquote.org/w/index.php?title=Wikiquote:Sandbox&action=edit Mengedit sandbox].
 
Sebuah cara sederhana untuk mulai membantu hanya menggunakan Wikiquote seperti yang Anda lakukan lain
3.088

éditan