Béda révisi "Wikiquote:Wilujeng sumping"

 
== Ngédit ==
Saha baé ogé bisa ngédit kaca di WikiquoteWikicutatan, kawengku ogé kaca ieu, tinggal klik wé '''Édit''' anu aya di bagian luhur kaca ieu mun nurutkeun pamikiran Anjeun téh perlu diéécés. Anjeun teu kudu widi husus, Anjeun gé sabenerna mah teu kudu [[Special:Userlogin|asup log]], tapi supaya leuwih merenah baca [[Wikiquote:Kauntungan boga akun|Kauntungan boga akun]]. AndaAnjeun dapatbisa mencobanyobaan tanganngédit Andasorangan didina editing di kamikaca [[wikipediaWikiquote: Sandbox Kotrétan| sandboxKotrétan]]: [http://en.wikiquote.org/w/index.php?title=Wikiquote:Sandbox&action=edittur Mengeditulah sandbox]poho pikeun neundeun tawisan hambéh dipikanyaho saha nu nyieun kotrétan téh.
 
Cara basajan pikeun ngamimitian dina Wikicutatan sakumaha réhna kamus cutatan wé, tapi nalika Anjeun manggihan perkaran naon baé anu kurang merenah boh dina éjaahn, boh kalimah anu kurang jelas, sok anjeun asup log terus benerkeun wéh. Kudu wani menerkeun hiji artikel sangkan leuwih hadé kualitasna.
Saha baé ogé bisa ngédit kaca di Wikiquote, kawengku ogé kaca ieu, tinggal klik wé '''Édit''' anu aya di bagian luhur kaca ieu mun nurutkeun pamikiran Anjeun téh perlu diéécés. Anjeun teu kudu widi husus, Anjeun gé sabenerna mah teu kudu [[Special:Userlogin|asup log]], tapi supaya leuwih merenah baca [[Wikiquote:Kauntungan boga akun|Kauntungan boga akun]]. Anda dapat mencoba tangan Anda di editing di kami [[wikipedia: Sandbox | sandbox]]: [http://en.wikiquote.org/w/index.php?title=Wikiquote:Sandbox&action=edit Mengedit sandbox].
 
Sebuah cara sederhana untuk mulai membantu hanya menggunakan Wikiquote seperti yang Anda lakukan lain
kamus kutipan, tetapi ketika Anda melihat masalah - kesalahan ejaan, mungkin, atau kalimat yang tidak jelas, kemudian masuk dan memperbaikinya. [[w: Wikipedia: Jadilah berani | Jadilah berani]] dalam memperbarui halaman - jika Anda dapat melihat cara untuk meningkatkan halaman, lakukan saja.
 
Anda mungkin menemukan ini agak menakutkan! Lihat [[Wikiquote: Balasan keberatan umum | Balasan keberatan umum]] untuk penjelasan mengapa sistem masih bekerja.
 
== Nulis ==
3.088

éditan