Béda révisi "Tepas"

Taya parobahan ukuran ,  7 tahun yang lalu
m
Ngonci Tepas: hambeh aman ([Édit=Ngan bisa ku kuncén] (kadaluwarsa 9 Oktober 2015 09.31) [Pindahkeun=Ngan bisa ku kuncén] (kadaluwarsa 9 Oktober 2015 09.31))
Tidak ada ringkasan suntingan
m (Ngonci Tepas: hambeh aman ([Édit=Ngan bisa ku kuncén] (kadaluwarsa 9 Oktober 2015 09.31) [Pindahkeun=Ngan bisa ku kuncén] (kadaluwarsa 9 Oktober 2015 09.31)))
3.088

éditan