Wikiquote:Kawijakan jeung palanggeran: Béda antarrépisi

Nyieun kaca anyar {{Daptar Kawijakan}} Wikicutatan nyaéta proyék kolaboratif sangkan pangadeg tur miboga tujuan nu sarua: :''Tujuan kami jeung Wikiquote:Ngeunaan|Wik...
(Nyieun kaca anyar {{Daptar Kawijakan}} Wikicutatan nyaéta proyék kolaboratif sangkan pangadeg tur miboga tujuan nu sarua: :''Tujuan kami jeung Wikiquote:Ngeunaan|Wik...)
(taya bédana)
3.088

éditan