Béda révisi "Wikiquote:Kuncén/Pamundut jadi kuncén"

m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Kabeh pamaké aktif Wikicutatan nu nyaho kawijakan jeung aturan nu aya di Wiktionary, sarta dipercaya ku komunitas bisa mundut jadi kuncén. ==Sarat== S...)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
 
Kabeh pamaké aktif [[Wikiquote:Ngeunaan|Wikicutatan]] nu nyaho kawijakan jeung aturan nu aya di WiktionaryWikiquote, sarta dipercaya ku komunitas bisa mundut jadi kuncén.
 
==Sarat==
==Pamundut ditampik==
 
[[Kategori:WiktionaryWikiquote|Pamundut]]
3.088

éditan