Paribasa Afrika: Béda antarrépisi

552 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Daptar ieu mangrupa daptar '''Paribasa''' dina Basa Afrika. Daptar eusi: D E [[Paribasa Acéh J|J]...
(Nyieun kaca anyar Daptar ieu mangrupa daptar '''Paribasa''' dina Basa Afrika. Daptar eusi: D E [[Paribasa Acéh J|J]...)
(taya bédana)
3.088

éditan