Béda révisi "Téhnologi"

4 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
== Kutipan ==
* Téhnologi anu maju geus ngalayanan urang saréréa: Téhnologi geus ngabangkitkeun deui kagumiraan urang saréréa dina ngajalankeun pancén-pancén anu sederhana jeung primordial — ngala awi, nyieun hawu, nyokot cai tina sumur.
:* [[:su:q:Edward Abbey]], ''Science and Technology, A Voice Crying in the Wilderness'' (Vox Clamantis in Deserto) (1989), 91.
* Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké téhnik éta ngarana ngahina.
:* [[Dorothy Alexander]], Hering, Doris (March 1987). "Obituaries: Dorothy Alexander, 1904-1986". Dance Magazine: 98-100.
168

éditan