Béda révisi "Téhnologi"

48 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
== Kutipan ==
* Téhnologi anu maju geus ngalayanan urang saréréa: Téhnologi geus ngabangkitkeun deui kagumiraan urang saréréa dina ngajalankeun pancén-pancén anu sederhana jeung primordial — ngala awi, nyieun hawu, nyokot cai tina sumur.
:* [[q:Edward Abbey|Edward Abbey]], ''Science and Technology, A Voice Crying in the Wilderness'' (Vox Clamantis in Deserto) (1989), 91.
* Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké téhnik éta ngarana ngahina.
:* [[q:Dorothy Alexander|Dorothy Alexander]], Hering, Doris (March 1987). "Obituaries: Dorothy Alexander, 1904-1986". Dance Magazine: 98-100.
* Sains jeung téhnologi mekar di sakuriling urang. Nepi ka hiji wates, maranéhannana ngadiktékeun basa nu ku urang dipaké pikeun nyarita jeung mikir. Teuing aruang maké basa éta, atawa arurang angger cicing.
:* [[q:J.G. Ballard|J.G. Ballard]], Pengantar ''Crash'' edisi Prancis (1984) (1974),
 
[[Kategori:Téhnologi]]
168

éditan