Dorothy Alexander: Béda antarrépisi

taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
'''[[wikipediaw:Dorothy Alexander (dancerpangigel)|Dorothy Alexander]]''' (1904-04-22 - 1986-11-17) nyaéta saurang pangigel balét Amérika, koréografer, guru, jeung diréktur pausahaan. Anjeunna ngadegkeun hiji panglawungan anu ayeuna dipikawanoh minangka [[w:Atlanta Ballet|Atlanta Ballet]] dina taun 1929.
 
== Kutipan ==
168

éditan