Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi1.797
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
2.854
Berkas nu geus diunjal9
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikiquote mimiti dibuka9.932
Rata-rata éditan unggal kaca3,48
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)1.703
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
10
Bot (daptar anggota)4
Kuncén (daptar anggota)1
Pengurus antarmuka (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages94.941