Buka ménu utama

Wikiquote β

Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi1.246
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
2.210
Berkas nu geus diunjal6
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikiquote mimiti dibuka8.665
Rata-rata éditan unggal kaca3,92
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar1.275
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
1
Bot (daptar anggota)4
Kuncén (daptar anggota)1
Birokrat (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Pesan massal dalam antrian0