Buka ménu utama

Wikiquote β

Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi1.246
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
2.214
Berkas nu geus diunjal6
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikiquote mimiti dibuka8.670
Rata-rata éditan unggal kaca3,92
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar1.306
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
1
Bot (daptar anggota)4
Kuncén (daptar anggota)1
Birokrat (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages67.238
Pesan massal dalam antrian0