Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi2.336
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
3.514
Berkas nu geus diunjal9
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikiquote mimiti dibuka11.821
Rata-rata éditan unggal kaca3,36
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)1.942
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
4
Bot (daptar anggota)4
Kuncén (daptar anggota)1
Pengurus antarmuka (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)0
Paneueul (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Kata-kata di semua halaman konten122.451