Kegedhen empyak kurang cagak

Kegedhen empyak kurang cagak: Loba pangaluaran tapi pangdeudeulna euweuh.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z