Matematikawan nyaéta saurang anu wengkuan diajarna téh ngeunaan matematika.

Wengkuan widang anu patali jeung matematika.

Tempo ogéÉdit

Tutumbu kaluarÉdit

Tempo matematikawan dina Wikikamus, kamus bébas.
Di Wikipedia gé aya artikel ngeunaan: