Mikul dhuwur, mendhem jero

Mikul dhuwur, mendhem jero: Ngajungjung luhur kahadéan nu jadi kolot jeung nyumputkeun Kagoréngana.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z