Swarga nunut nraka katut

Swarga nunut nraka katut: Hirup huripna awéwé mah tinangtu ku lalampahan salakina dina pasualan agama.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z