Téhnologi nyaéta gabungan tina téhnik, kaahlian, métodeu, jeung prosés nu dipaké dina produksi barang jeung jasa.

KutipanÉdit

  • Téhnologi anu maju geus ngalayanan urang saréréa: Téhnologi geus ngabangkitkeun deui kagumiraan urang saréréa dina ngajalankeun pancén-pancén anu basajan jeung primordial — ngala awi, nyieun hawu, nimba cai tina sumur.
  • Edward Abbey, Science and Technology, A Voice Crying in the Wilderness (Vox Clamantis in Deserto) (1989), 91.
  • Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké téhnik éta ngarana ngahina.
  • Dorothy Alexander, Hering, Doris (March 1987). "Obituaries: Dorothy Alexander, 1904-1986". Dance Magazine: 98-100.
  • Sains jeung téhnologi mekar di sakuriling urang. Nepi ka hiji wates, maranéhannana ngadiktékeun basa nu ku urang dipaké pikeun nyarita jeung mikir. Teuing arurang maké basa éta, atawa arurang angger cicing.