Wikiquote:Cara ngédit kaca

Ieu kaca téh ditiron tina Wikipédia, jeung perlu dimekarkeun deui, Pék paké ieu kaca pikeun mantuan ngaropéa.

PangawanohanÉdit

Wikicutatan téh mangrupa Wiki, nu hartina sing saha waé bisa kalawan gampang ngédit artikel mana waé nu teu dijaga sarta sacepetna ngamuat parobahanana.

Ngédit kaca Wiki mah gampang pisan, cukup ku ngaklik tab "Édit kaca ieu" di luhureun (atawa tumbu édit di katuhueun atawa handapeun) kaca Wiki, sahingga anjeun asup ka kaca kotak téks nu bisa dirobah. Mun anjeun rék ukur nyobaan, mangga jieun dina kaca kotrétan, ulah di dieu.

Anjeun ogé bisa ngaklik tab "Sawala" (atawa tumbu "Sawalakeun kaca ieu") pikeun nempo kaca omongan nu patali, nu ngandung pamanggih ngeunaan kacana ti pamaké Wikipédia séjénna. Klik tab "+" (atawa "Édit kaca ieu") pikeun ngedalkeun pamanggih anjeun.