Wikiquote:Kawijakan jeung palanggeran

Citakan:Daptar Kawijakan

Wikicutatan nyaéta proyék kolaboratif sangkan pangadeg tur miboga tujuan nu sarua:

Tujuan kami jeung Wikicutatan téh nyaéta pikeun nyiptakeun hiji ringkesan bébas tina cutatan-cutatan, ringkesan cutatan pangtohagana dina sapanjang sajarah, boh lega tur jero. Kami ogé miharep Wikicutatan téh jadi sumber daya anu bisa diandelkeun.

Wikicutatan mibanda sawatara kawijakan jeung palanggeran anu larapan umum tur dianggap penting, malahan mah penting, ku pangadeg jeung anggahota proyék. Ieu téh nulungan urang pikeun digawé nojo kana tujuan urang téa. Penting pikeun dicatet yén sahenteuna kawijakan ieu masih dikembangkeun, sakumaha Wikicutatan anu tumuwuh tur ngembang.

Tempo ogéÉdit