Wikiquote:Kuncén/Pamundut jadi kuncén

Kabeh pamaké aktif Wikicutatan nu nyaho kawijakan jeung aturan nu aya di Wikiquote, sarta dipercaya ku komunitas bisa mundut jadi kuncén.

SaratÉdit

Saratna mah kasapukan umum baé heula, najan henteu formal. Nu ngajukeun diri jadi kuncén, kedah tos kabuktian sumbanganana ka Wikicutatan basa Sunda: didukung ku warga Wikicutatan basa Sunda.

CaranaÉdit

  • Tulis ngaran anjeun di bagian Pamundut, dihandapeun ieu.
  • Kuncén saterusna baris mindahkeun ka kaca pemungutan sora.
  • Mimiti pemungutan sora.
  • Catetan: Pamaké anu katempona memang henteu meujeuhna jadi pangurus kawas kakara ngagabung, asal-asalan jsb moal dituluykeun ka prosés pemungutan sora sarta baris langsung ditampik.

PamundutÉdit

Pamundut ditampikÉdit