Buka ménu utama

Wikiquote β

Kaca sawala Wikicutatan (edit) tempo ogé: Pamundutan
Sawala
koméntar | jujutan | arsip

Sawala umum tur ajuan, pamundutan widi ogé béwara lianna.

Sakabéh sawalaan ngaran spasi Wikiquote: 1 2 3 4 5 - Sakabéh kaca sawalaan 1 2 3 4 5


Arsip
Arsip


Wilujeng sumping, lur! Saupamana anjeun boga pitanyaeun ngeunaan Wikiqcutatan jeung kumaha cara gawéna wikicutatan téh, mangga klik tutumbu di luhur "Jieun topik anyar", tuluy anjeun bisa nulis pibahaseunna téa anu ké bijilna dihandapeun daptar, jeung batur téh bakal aya nu ngajawab kana nu geus ku anjeun dipertanyakeun téh. Saméméh ngajukeun pertanyaan, cék heula bisi geus pernah dibahas di Wikiquote:NLD atawa aya dina kaca séjén ti Wikiquote:Pitulung. Béwara anyar dipidangkeunna di Wikiquote:Panglawungan jeung Portal:Keur lumangsung. Ulah gurunggusuh dina ngajawab pertanyaan ti pamaké anyar, tengetan heula naon anu dipertanyakeunana téh.

Eusi

Ngajengkeun diri janten Kuncén (susuganan baé)Édit

Punten dulur sadaya, sanés ku ambon nyalira, tapi ku hawatos kana wikicutatan ieu anu teu ngagaduhan kuncén. Nu maksad kitu, simkuring Uchup19 seja ngajengken diri janten Kuncén di ieu wiki. Mangga koméntarna supados langkung paos. Hatur nuhun. --Uchup19 (bicara) 18 Pébruari 2015 03.01 (UTC)

SatujuÉdit

  • Satuju, supaya ada yang bisa urus wiki ini. Salam.--Aldnonymous (bicara) 18 Pébruari 2015 06.20 (UTC)

Teu satujuÉdit

KoméntarÉdit

Ngajukeun perpanjangan kuncénÉdit

Dina raraga ngabenahan sangkan leuwih hade boh dina jumlah ogé kualitasna, simkuring seja mundut pangrojong sangkan simkuring tiasa ngalajengkeun deui status kuncén di Wikicutatan, mugia sapuk! Hatur nuhun.

SatujuÉdit

  • Satuju/Support, saat ini hanya Anda yang mengurusi Wiki ini.--Aldnonymous (bicara) 2 Juni 2015 18.30 (UTC)

Teu satujuÉdit

KoméntarÉdit

Ngajukeun jadi kuncén deuiÉdit

Hoyong ngajengkeun janten kuncén deui ah.--Uchup19 26 Maret 2016 07.25 (UTC)

SatujuÉdit

Teu satujuÉdit

KoméntarÉdit

Ngajukeun jadi kuncén permanénÉdit

Ayeuna mah badé ngajengkeun janten kuncén permanen.--Uchup19 24 Maret 2017 02.21 (UTC)

SatujuÉdit

Teu satujuÉdit

KoméntarÉdit

Columns for referencesÉdit

23 Juli 2017 23.17 (UTC)