Artikel taratas, pondok, atawa sirung nyaéta usaha panglalanyah munggaran, dina hal ieu nujul ka sebutan pikeun artikel, utamana di Wikiquote ieu, nu eusina can lengkep, masih mangrupa situng anu perlu dimekarkeun & disampurnakeun.

Tempo ogéÉdit