Ada padang ada belalang

Ada padang ada belalang: Dimana waé urang dumuk pasti nyangkaruk rejeki pikeun urang.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z